Previous
Previous Product Image

Sheqer diabetik x650 tablet

L 200.00
Next

Influtux 150ml

Original price was: L 1,100.00.Current price is: L 1,000.00.
Next Product Image

Dynamogen x20 ampoule

L 1,032.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Dynamogen është një ilaç që përmban ekstraktin e fytinës, një substancë e cila përdoret për të rritur peshën e trupit. Kjo mund të jetë e dobishme për njerëzit që vuajnë nga dobësia e pashpjegueshme ose të tjerë problemet e ngjashme të shëndetit që çojnë në humbje të peshës. Dynamogen ndihmon në rritjen e oreksit dhe në përmirësimin e proceseve të tretjes, duke ndihmuar në marrjen e më shumë ushqimit dhe në rritjen e peshës trupore.

Karakteristikat kryesore të Dynamogen janë:

Ndihmon në rritjen e peshës trupore
Përmirëson oreksin dhe proceset e tretjes
Formulë e përshtatshme për përdorim në ampula
Këshillohet të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor për të kuptuar nëse Dynamogen është një zgjedhje e mirë për nevojat tuaja të shëndetit dhe për të marrë udhëzime të sakta për përdorimin e tij.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dynamogen x20 ampoule”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?