Previous
Previous Product Image

Fresh Breath Spray Pharma Lead 30ml

L400.00
Next

Dynamogen x 20 ampoules

L1,151.00
Next Product Image

Sheqer diabetik x 650 tablets

L200.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Sheqeri për diabetikë është një produkt i përshtatur për personat me diabet, i cili përmban një alternativë më të sigurtë dhe më efiçente për sheqerin tradicional. Këto tableta janë të dizajnuara për të pasur një shije të ëmbël, por pa ndikimin në nivelin e glukozës në gjak.

Karakteristikat kryesore të sheqerit për diabetikë janë:

Përshtatur për personat me diabet
Alternativë më e sigurtë për sheqerin tradicional
Shije e ëmbël, por pa ndikuar në nivelin e glukozës në gjak
Ky produkt është një zgjedhje e mirë për diabetikët që duan të përdorin sheqer në mënyrë të kujdesshme dhe të sigurtë. për më tepër informacion në lidhje me përdorimin dhe dozimin e këtij produkti, është e rekomandueshme të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sheqer diabetik x 650 tablets”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping