Previous
Previous Product Image

Grippostad C 20 capsules

Original price was: L422.00.Current price is: L380.00.
Next

Tachipirina 500mg eff x 20 bustine

Original price was: L844.00.Current price is: L800.00.
Next Product Image

Paracetamol Eg eff 1000mg

L197.00

Out of stock

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Paracetamoli EG përdoret për lehtësimin e menjëhershëm të simptomave të ftohjes dhe gripit, për trajtimin e dhimbjes së kokës, dhimbjes së dhëmbëve dhe dhimbjeve menstruale dhe redukton temperaturën e lartë. Është i përshtatshëm për të rritur dhe fëmijë mbi 50 kg.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paracetamol Eg eff 1000mg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?