Previous
Previous Product Image

Acetamol 500 mg x 20 tablete

L357.00
Next

Flogermin x 10 flaconi

L1,575.00
Next Product Image

Marimer Baby Spray Nasal 100ml

L890.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Categories: ,

Description

Marimer Baby Spray është një produkt i përdorur për pastrimin e hundës së fëmijëve. Kjo përbërëse përmban ujë të detit të pasuruar me minerale, i cili është i pasur me elemente të dobishme për shëndetin e hundës së fëmijëve.

Marimer Baby Spray është në formën e një spreji që lehtëson aplikimin në hundën e fëmijës pa shkaktuar stres ose frikë. Përdoret për pastrimin e hundës dhe largimin e sekrecioneve të tepërta, veçanërisht në rastet e kongestionit të hundës së fëmijëve.

Si me çdo produkt tjetër për hundë, është e rëndësishme të përdoret në përputhje me udhëzimet e prodhuesit dhe të konsultoheni me mjekun tuaj për përdorimin e këtij produkti për fëmijët. Nëse ka ndonjë shqetësim ose efekte anësore të pakëndshme, është mirë të ndalohet përdorimi dhe të kontaktohet një profesionist i kujdesit shëndetësor.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Marimer Baby Spray Nasal 100ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?