Previous
Previous Product Image

Pampers Splasher Swim x10 pcs

L 800.00
Next

Nutriben Crescimento Lactea 250g

L 750.00
Next Product Image

Physiodose

Original price was: L 830.00.Current price is: L 500.00.

Hurry! only 20 left in stock.
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Aspiratori Physiodose është një pajisje praktike dhe efektive për pastrimin e sekrecioneve të hundës tek foshnjat dhe fëmijët e vegjël. Ky aspirator nazal përdoret për të lehtësuar frymëmarrjen dhe për të ndihmuar në parandalimin e infeksioneve të rrugëve të frymëmarrjes. Ai është projektuar për të qenë i thjeshtë në përdorim dhe i sigurt për foshnjat, duke siguruar një pastrim të butë dhe efikas të hundës. Aspiratori Physiodose përmban një filtër higjienik që ndalon përhapjen e baktereve dhe virusëve, duke garantuar një pastrim të sigurt dhe higjienik. Pajisja vjen me një dizajn ergonomik, që bën të mundur përdorimin e lehtë për prindërit dhe një përvojë të rehatshme për fëmijët.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Physiodose”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?