Previous
Previous Product Image

Wellman 70+ x30 tablet

L 1,500.00
Next

Armour Adult Pants S,M,L x10 pcs

L 800.00
Next Product Image

Pharmasept Bite Free lotion 100ml

L 1,340.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Përshkrimi i Produktit

Pharmasept Bite free Insect Lotion

Locion spray kundër insekteve dhe mushkonjave, mbrojtje pa aromë me një veprim të provuar për 10 orë, i përshtatshëm për të gjitha moshat.

  • 20% IR3535, përbërës kundër insekteve me toksicitet të ulët, me efektivitet të lartë kundër insekteve.
  • Veprim i provuar kundër insekteve.
  • I testuar per fëmijë që nga lindja.

Udhëzime mbi përdorimin

Aplikojeni në zonat e pambuluara të trupit dhe përhapeni në mënyrë të barabartë duke përdorur duart tuaja.

Mos e spërkatni drejtpërdrejt në fytyrë. Për ta përdorur këtë produkt në fytyrë, spërkateni fillimisht në pëllëmbët tuaja dhe më pas aplikojeni me kujdes në fytyrën e të rriturit ose fëmijës, duke shmangur sytë dhe gojën. Lani duart pas çdo përdorimi. Aplikimi tek fëmijët duhet të bëhet vetëm nga një i rritur.

Aplikimi ditor:

  • Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: deri në 3 herë.
  • Fëmijët nga 2 deri në 12 vjeç: deri në dy herë në ditë
  • Fëmijët nën 2 vjeç vetëm një herë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pharmasept Bite Free lotion 100ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?