Previous
Previous Product Image

Drasarvi Vitamina D3 400 UI Kids x 60 tablet

L 1,200.00
Next

Skingain original x30 stick

L 4,950.00
Next Product Image

Normolax 200ml

L 1,150.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Shtesë ushqimore, më përmbajtje laktuloze dhe gliceroli. Shkakton efekt laksativ të lehtë. Luan rol në rritjen e lëvizjes intestinale. Suporton proçesin digestiv si dhe rregullon proçesin e defekimit. Përdorimi: Të rriturit dhe fëmijët mbi 14 vjeç rekomandohet të marrin 15 ml, 1-3 herë në ditë; fëmijët 7-14 vjeç rekomandohet të marrin 5 ml, 1-3 herë në ditë; fëmijët 1-7 vjeç mund të marrin 5 ml, 1-3 herë në ditë ndërsa për foshnjat 3-12 muaj mund të marrin 2.5 ml vetëm një herë në ditë. Në këtë rast duhet të këshilloheni me mjekun.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Normolax 200ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?