Previous
Previous Product Image

NexFerrous 150mg x30 capsule

L 3,950.00
Next

Eludril Classic 200ml

L 850.00
Next Product Image

Locogen x30 tablet

L 2,100.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Locogen x30 tablet është një suplement ushqimor që ndihmon në përmirësimin e funksionit të nyjeve dhe në reduktimin e dhimbjeve artikulare. Secila tabletë përmban përbërës të fuqishëm si glukozamina, kondroitina dhe MSM, të cilat kontribuojnë në ruajtjen e integritetit të kartilagos dhe në rigjenerimin e indeve të dëmtuara. Përdorimi i rregullt i Locogen mund të ndihmojë në përmirësimin e lëvizshmërisë dhe fleksibilitetit të nyjeve, duke ofruar mbështetje për një jetë aktive dhe të shëndetshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Locogen x30 tablet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?