Previous
Previous Product Image

Espumisan 30 ml

Original price was: L 810.00.Current price is: L 700.00.
Next

Apireks 100ml

L 157.00
Next Product Image

Lantigen B 18ml

L 998.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Bruschettini – Lantigen B

Lantigen B përdoret për sëmundjet invazive të shkaktuara nga hemofilus influenza të tipit B dhe kushte të tjera. Lantigen B gjithashtu mund të përdoren për qëllime që mund të rekomandohet nga mjeku. Lantigen B Drops vepron duke aktivizuar përgjigjen imune të varur nga qelizat T ndaj antigjeneve.

Përbërësit aktivë:

  • branhamella catarrhalis
  • haemophilus influenzae type B
  • klebsiella pneumoniae
  • staphylococcus aureus
  • streptococcus pneumoniae type 3
  • streptococcus pyogenes group A

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lantigen B 18ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?