Previous
Previous Product Image

LactoFloren Cist x20 bustine

L 2,720.00
Next

Nutriva Sereval 50ml

L 2,560.00
Next Product Image

Laevolac 134g

L 106.00

Hurry! only 5 left in stock.
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Laevolac 134g është një produkt laksativ i përdorur për të trajtuar kapsllëkun. Ai përmban laktulozë, një sheqer sintetik që ndihmon në zbutjen e jashtëqitjes dhe përmirësimin e lëvizjeve të zorrëve.

Përbërja:

Përmban laktulozë, një disaharid që përbëhet nga galaktoza dhe fruktoza.
Mekanizmi i veprimit:

Laktuloza vepron duke rritur përmbajtjen e ujit në zorrë, gjë që ndihmon në zbutjen e jashtëqitjes dhe stimulimin e lëvizjeve peristaltike të zorrëve.
Përdorimi:

Laevolac përdoret për trajtimin e kapsllëkut kronik ose të përkohshëm.
Mund të përdoret edhe për të parandaluar dhe trajtuar encefalopatinë hepatike, një gjendje e shkaktuar nga problemet e mëlçisë.
Dozimi:

Doza e zakonshme për të rriturit për trajtimin e kapsllëkut është 15-30 ml në ditë, ndërsa për fëmijët doza përshtatet sipas moshës dhe peshës së tyre. Është e rëndësishme që doza të përcaktohet nga një mjek.
Kundërindikacionet:

Nuk duhet të përdoret nga personat me alergji ndaj laktulozës ose ndonjë përbërës tjetër të produktit.
Nuk rekomandohet për personat me galaktozemi (një sëmundje e rrallë metabolike).
Efektet anësore të mundshme:

Mund të përfshijnë fryrje, gazra, dhimbje barku dhe diarrea.
Nëse efektet anësore janë të rënda ose të vazhdueshme, është e rëndësishme të konsultoheni me një mjek.
Kujdes:

Duhet të ndiqni udhëzimet e mjekut ose farmacistit për përdorimin e saktë të këtij produkti.
Laevolac mund të ndërveprojë me disa barna të tjera, prandaj është e rëndësishme të informoni mjekun për të gjitha medikamentet që merrni.
Laevolac 134g është një laksativ efektiv që ndihmon në menaxhimin e kapsllëkut dhe përmirësimin e funksionit të zorrëve, por duhet të përdoret me kujdes dhe nën mbikëqyrjen e një profesionisti shëndetësor.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Laevolac 134g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?