Previous
Previous Product Image

LactoFloren Cist x20 bustine

L 2,720.00
Next

Nutriva Sereval 50ml

L 2,560.00
Next Product Image

Curasept Afte Rapid 15ml

L 1,250.00

Hurry! only 5 left in stock.
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Afte Rapid 15ml është një solucion i krijuar për të trajtuar shpejt dhe në mënyrë efektive ulçerat në gojë (aftat). Ky produkt ndihmon në lehtësimin e dhimbjes dhe përshpejtimin e shërimit të ulçerave, duke krijuar një shtresë mbrojtëse mbi to.

Veçoritë kryesore:

Lehtëson dhimbjen e shkaktuar nga aftat.
Ndihmon në shërimin më të shpejtë të ulçerave.
Formon një shtresë mbrojtëse mbi ulçerat për të parandaluar irritimin e mëtejshëm.
Aplikimi i thjeshtë dhe i shpejtë me ndihmën e aplikatorit të përfshirë.
Përdorimi: Aplikojeni direkt në ulçerat e gojës duke përdorur aplikatorin. Përdorni sa herë që është e nevojshme për të lehtësuar dhimbjen dhe për të përmirësuar procesin e shërimit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curasept Afte Rapid 15ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?