Previous
Previous Product Image

Eviol Vitamine E 100mg x20 soft capsule

L 429.00
Next

Calcio Carbonato 500mg x60 tablet

L 860.00
Next Product Image

Algem Immuno x30 capsule

L 2,000.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Immuno Algem është suplement i përbërë nga përzierja e tri llojeve të Echinacea (Echinacea Purpurea M), (Echinacea Pallida B) dhe (Echinacea Angustifolia Dc), Tabebuia (Tabebuia Avellanedæ L.), Andrographis (Andrographis Paniculata N) dhe Uncaria (Uncaria Tomentosa W), të cilat ndihmojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar me një veprim imunostimulator që favorizon mbrojtjen naturale të organizmit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Algem Immuno x30 capsule”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?