Previous
Previous Product Image

Eludril Classic 200ml

L 850.00
Next

Pharmasept Calming gel 15ml

L 560.00
Next Product Image

Gral Medical Mbajtese Krahu

L 1,050.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Categories: ,

Description

Gral Medical Mbajtese Krahu është një pajisje e dizajnuar për të mbajtur dhe mbrojtur kraharorin e pacientëve gjatë trajtimit të tyre në spital dhe mjediset e kujdesit shëndetësor. Kjo mbajtëse është e përshtatshme për përdorim në situata të ndryshme shëndetësore, duke ofruar mbështetje të sigurt dhe të qëndrueshme për pacientët. E konstruktuar me materiale cilësore dhe lehtësisht të pastrueshme, Gral Medical Mbajtese Krahu siguron komoditet dhe siguri për pacientët gjatë përdorimit të saj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gral Medical Mbajtese Krahu”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?