Previous
Previous Product Image

Synergy Osteofit x60 capsule

L 1,870.00
Next

Kiro Complex x20 tablet

L 3,230.00
Next Product Image

Eviol Vitamine E 100mg x20 soft capsule

L 429.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Eviol E është një shtesë e vitaminës E.
Efektet e dobishme të vitaminës E në organizmin e njeriut si dhe rastet e përdorimit të saj për qëllime terapeutike janë të shumta:
1.Neuropatia.
2.Sëmundjet kardiovaskulare dhe vaskulare.
3.Hiperkolesterolemia.
4.Ndalon plakjen e shkaktuar nga oksidimi.
5. Kushtet e lëkurës, veçanërisht puçrrat e zakonshme dhe sklerodermia.
6.Distrofitë muskulare.
7.Çrregullime të fertilitetit.
8.Komplikimet e shtatzënisë.
9. Çrregullimet e menopauzës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Eviol Vitamine E 100mg x20 soft capsule”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?