Previous
Previous Product Image

Biolane Liquid Talc 100ml

L 1,350.00
Next

Cevo Texx x10 bustine

L 1,620.00
Next Product Image

Dermoxen Lavanda Vaginale x5

L 2,500.00

Hurry! only 5 left in stock.
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Dermoxen florexil përdoret për higjienën dhe mbrojtjen e vaginës dhe membranën e mukozës. Rivendos balancën e pH të vaginës dhe ka veprim antibakterial dhe antimykotik. Lehtëson simptomat e djegies, skuqjes, kruarjes dhe aromat e pakëndshme. Dushi vaginal Dermoxen është i domosdoshëm për eliminimin e gjakut residual pas periodave, për higjienën pas marrëdhënieve seksuale dhe në rastet e rredhjes së tepërt vaginale.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dermoxen Lavanda Vaginale x5”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?