Previous
Previous Product Image

Chicco Compact (0-6m) (6+) x2

L 600.00
Next

Avent Natural Glass 1+m 240ml

L 2,220.00
Next Product Image

Avent Natural 1+m 260ml

L 1,930.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Categories: ,

Description

Avent Natural 1+m 260ml është një shishe e shpërndarjes së qumështit e dizajnuar për fëmijët 1 muaji dhe më shumë. E përbërë nga plastika e sigurt dhe e pastrueshme, kjo shishe ofron një zgjidhje të sigurt dhe të përshtatshme për ushqimin e fëmijës tuaj. Me një dizajn ergonomic dhe shtiza e formuar për t’u përshtatur lehtësisht në gojën e fëmijës, shisha Avent Natural siguron një ushqim të lehtë dhe të natyrshëm. Është e përshtatshme për përdorim të përditshëm dhe lehtë për të pastruar dhe mbajtur në dorë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Avent Natural 1+m 260ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?