Next

Boso Medicus X

Original price was: L 7,500.00.Current price is: L 7,000.00.
Next Product Image

Zeptair Nebulizer

Original price was: L 16,200.00.Current price is: L 16,000.00.

Out of stock

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Zeptair Nebulizer është një pajisje e përdorur për të kthyer ilaçet nga forma e tyre e lëngshme në ajër të frymëzuar, që pastaj inhalohet në mushkëri dhe në veshka. Kjo pajisje është shpesh përdorur për trajtimin e sëmundjeve të frymëmarrjes si astma, bronkiti kronik, dhe infeksionet e frymëmarrjes.

Proçedura e nebulizatorit është e sigurt dhe e lehtë për përdorim, veçanërisht për fëmijët dhe personat e moshuar që mund të kenë vështirësi në përdorimin e inhalatorëve të tjerë. Përdorimi i nebulizatorit ndihmon në zbutjen e simptomave të frymëmarrjes dhe në përmirësimin e saj.

Si me çdo pajisje mjekësore, është e rëndësishme të ndiqni udhëzimet e përdorimit të prodhuesit dhe të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor për përdorimin e duhur dhe për të siguruar që pajisja është e përshtatshme për nevojat tuaja të shëndetit. Nëse keni ndonjë pyetje rreth përdorimit të Zeptair Nebulizer, ju rekomandohet të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zeptair Nebulizer”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?