Previous
Previous Product Image

Babytol D3+K1 x30 twist-off capsule

Original price was: L 2,340.00.Current price is: L 2,000.00.
Next

Eunova B12 Plus x10 drinks

Original price was: L 1,500.00.Current price is: L 1,400.00.
Next Product Image

Ferrovita 10 flaconcini 10ml

Original price was: L 2,000.00.Current price is: L 1,500.00.

Out of stock

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Categories: ,

Description

Ferrovita është një suplement i përdorur për të rritur nivelin e hekurit në organizem. Suplementet e hekurit si Ferrovita mund të jenë të nevojshme për individët me defiçit të hekurit, të cilat mund të shkaktojnë anemi dhe simptoma të tjera si lodhje dhe mungesë frymëmarrjeje.

Flakonet e Ferrovita zakonisht janë në formë të lëngshme dhe janë të përshtatshme për dozimin. Doza dhe frekuenca e përdorimit të Ferrovita përcaktohet zakonisht nga mjeku ose në përputhje me udhëzimet e etiketës së produktit.

Si me çdo suplement, është e rëndësishme të përdorni Ferrovita në dozën e rekomanduar dhe të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor për të siguruar që është e sigurt dhe efektive për ju. Një konsum i tepërt i hekurit mund të shkaktojë efekte anësore serioze, kështu që është e rëndësishme të respektoni dozën e rekomanduar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ferrovita 10 flaconcini 10ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?