Previous
Previous Product Image

Alkalax x 20 Bustina

L200.00
Next

Gold Tea Kamomil x 25 Bustina

L100.00
Next Product Image

Uve Mix x 20 Bustina

L200.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Uve Mix Cah për Sistemin Urinar është një produkt i përgatitur posaçërisht për të mbështetur shëndetin e sistemit urinar. Përbërësit kryesorë të këtij çaji përfshijnë bimët që kanë një efekt diuretik, anti-inflamator dhe mbrojtës për traktin urinar. Disa prej bimëve që mund të përdoren në këtë çaj përfshijnë bimë të tilla si majdanozi, barberry, ose shumë bimë tjera që njihen për përfitimet e tyre për shëndetin urinar.

Këto çaj zakonisht përdoren për të promovuar urinimin dhe për të ndihmuar në pastrimin e traktit urinar, duke e bërë më të lehtë eliminimin e mbetjeve të dëmshme dhe duke ndihmuar në parandalimin e infeksioneve urinare.

Si me çdo produkt tjetër, është e rëndësishme të lexoni etiketën e produktit për të kuptuar përmbajtjen dhe për të përdorur produktin sipas udhëzimeve të dhëna në paketim. Nëse keni ndonjë pyetje lidhur me përdorimin e Uve Mix Cah për Sistemin Urinar, konsultohuni me një profesionist të kujdesit shëndetësor për këshilla të personalizuara.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Uve Mix x 20 Bustina”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping