Previous
Previous Product Image

Alkalax x20 bustine

L 200.00
Next

Kamomil x25 bustine

L 100.00
Next Product Image

Dieters’ Drink x30 Tea Bags

L 300.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Dieters’ Drink është një çaj i përgatitur posaçërisht për personat që janë në proces humbje peshe. Këto çaj zakonisht përmbajnë një kombinim të bimëve dhe substancave të tjera natyrale që mund të ndihmojnë në rritjen e metabolizmit, uljen e oreksit, dhe stimulimin e proceseve të zhytjes së yndyrës.

Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se efektet e Dieters’ Drink dhe çajve të tjera për humbjen e peshës janë të kufizuara dhe shpesh janë më shumë për shkak të efektit diuretik sesa të një ndryshimi të vërtetë në peshë. Përveç kësaj, disa nga këto çaj mund të përmbajnë përbërës që mund të shkaktojnë efekte anësore të pakëndshme në trup.

Si me çdo produkt tjetër, është e rëndësishme të lexoni etiketën e produktit për të kuptuar përbërjen dhe të përdorni çajin sipas udhëzimeve të dhëna në paketim. Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim lidhur me përdorimin e Dieters’ Drink, konsultohuni me një profesionist të kujdesit shëndetësor për këshilla të personalizuara dhe të sigurta.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dieters’ Drink x30 Tea Bags”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?