Previous
Previous Product Image

Salvia Lule Blini

L200.00
Next

Dieters’ Drink x 30 Tea Bags

L300.00
Next Product Image

Alkalax x 20 Bustina

L200.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Categories: ,

Description

Alkalax është një laksativ që përmban si substancë aktive pikosulfat sodik. Kjo substancë vepron duke stimuluar nervat e zorrëve, duke rezultuar në rritjen e lëvizshmërisë së zorrëve dhe duke ndihmuar në lehtësimin e konstipacionit.

Përdorimi i Alkalax mund të jetë i dobishëm për personat që vuajnë nga konstipacioni dhe kanë nevojë për një metodë për të nxitur lëvizjen e zorrëve. Përveç kësaj, Alkalax mund të përdoret edhe për përgatitjen e kolonoskopisë apo për trajtimin e simptomave të tjera që lidhen me rregullimin e zorrëve.

Paketa Alkalax x 20 Bustina përmban 20 paketa individuale të produktit, të cilat zakonisht duhet të shkrihen në një gotë ujë dhe të pihen oralisht. Është e rëndësishme të përdorni Alkalax sipas udhëzimeve të dhëna në paketim ose të ndiqni udhëzimet e mjekut tuaj për të siguruar përdorimin e duhur dhe për të minimizuar rrezikun e efekteve anësore të mundshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alkalax x 20 Bustina”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?