Previous
Previous Product Image

Autan 100ml

L 750.00
Next

Autan 100ml

L 750.00
Next Product Image

Xpel Mosquito & Insect Kids 70ml

L 550.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Xpel Mosquito & Insect Kids është një produkt sigurie dhe efikas për mbrojtjen e fëmijëve nga mushkonjat dhe insektet e tjera që mund të shkaktojnë ndërlikime. Ky produkt është specifikisht dizajnuar për përdorim në lëkurën e fëmijëve dhe përmban përbërës aktivë që janë të sigurt për ta.

Xpel Mosquito & Insect Kids zakonisht vjen në formë spray dhe është i lehtë për t’u aplikuar. Përbërësit e tij janë të dizajnuar për të shmangur pikat e insekteve dhe për të mbrojtur lëkurën e delikatë të fëmijëve. Produkti është i përshtatshëm për përdorim gjatë qëndrimeve në natyrë, piknikeve, dhe aktiviteteve të tjera jashtë ku ka rrezik të preken nga insektet.

Si me çdo produkt tjetër, është e rëndësishme të ndiqni udhëzimet për përdorimin e Xpel Mosquito & Insect Kids dhe të shmangni kontaktin me sytë, gojën dhe lëkurën e dëmtuar gjatë aplikimit. Nëse ka alergji ndaj ndonjë përbërësi të produktit, duhet të konsultoheni me një mjek para përdorimit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Xpel Mosquito & Insect Kids 70ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?