Previous
Previous Product Image

Johnson’s Cotton Buds x100

L 300.00
Next

Johnson’s Organic Shampoo 395ml

L 600.00
Next Product Image

Johnson’s Baby x30 Nursing Pads

L 500.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Johnson’s Baby Nursing Pads x 30 janë një zgjedhje e shkëlqyeshme për gratë që duan një zgjidhje të sigurt dhe të besueshme për të mbajtur laktacionin e tyre gjatë periudhës së ushqyerjes së foshnjës. Këto mbrojtëse janë dizajnuar për të ofruar një përputhje të përsosur dhe një ndjesi të butë gjatë përdorimit.

Me një strukturë të shkëlqyeshme absorbuese dhe një sipërfaqe të butë, ato ofrojnë një mbrojtje të sigurt dhe të diskretë për përdoruesen. Materialet e tyre të cilësisë së lartë sigurojnë që lëngu të mbahet brenda dhe të mos shkaktojë ndjenja të pakëndshme për përdoruesen.

Paketimi në sasi prej 30 mbrojtësesh e bën atë të përshtatshme për përdorim të përditshëm dhe për të zgjatur shërbimin e produktit. Johnson’s Baby Nursing Pads janë zgjedhja e duhur për gratë që dëshirojnë një produkt të cilin mund ta përdorin me besim për të siguruar një laktacion të qetë dhe të komoditetshëm gjatë ushqyerjes së foshnjës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Johnson’s Baby x30 Nursing Pads”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?