Previous
Previous Product Image

Acetamol 500 mg x 20 tablete

L357.00
Next

Flogermin x 10 flaconi

L1,575.00
Next Product Image

Cosinus Spray Nasal Adult 60ml

L940.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Categories: ,

Description

Cosinus Spray Adult është një produkt i përdorur për të lehtësuar simptomat e kongestionit nazal dhe të rrugëve të frymëmarrjes tek të rriturit. Përmban përbërës që kanë efekt dekongjestiv dhe anti-inflamator, si fenilefrinë (dekongjestiv) dhe kortikosteroidet (anti-inflamator).

Spray është një formë e përshtatshme për aplikim direkt në hundë dhe rrugët e frymëmarrjes. Doza dhe frekuenca e përdorimit të Cosinus Spray Adult përcaktohet zakonisht në etiketën e produktit ose nga rekomandimet e një profesionisti të kujdesit shëndetësor.

Si me çdo produkt tjetër për simptomat e kongestionit nazal, është e rëndësishme të përdoret në dozën dhe për kohën e rekomanduar dhe të konsultoheni me mjekun tuaj për përdorimin e këtij produkti. Nëse përdoret në mënyrë të palogaritshme ose për një periudhë të gjatë kohore, mund të shkaktojë efekte anësore të dëmshme në hundë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cosinus Spray Nasal Adult 60ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping