Previous
Previous Product Image

Solucion Fiziologjik 10ml

L 100.00
Next

Tanflex Oral Spray 30ml

L 471.00
Next Product Image

Isomar Spray 100ml

L 1,110.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Isomar Daily Hygiene Spray, është një spraj për hundët me përmbajtje të tretësirës izotonike të ujit të detit I cili mund të përdoret si për pastrimin e hundës ashtu edhe për veshët për shkak të pranisë së dy nebulizatorëve. Tretësira kalon në mukozë dhe kryen një veprim fluidizues, çliron hundën e bllokuar si dhe e pastron atë duke larguar alergjenët dhe bakteret. Ndihmon në parandalimin e ftohjes dhe alergjive respiratore.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Isomar Spray 100ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?