Previous
Previous Product Image

Obinox 200ml

L 1,331.00
Next

Doppel Herz Omega 3 250ml

L 2,400.00
Next Product Image

Emacrit x30 capsule

L 3,010.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

EMACRIT është një kombinim i Hekurit, Acidit Folik dhe Vitaminave C, B6, B12. Kombinimi I këtë përbërësve ndhmon në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut si dhe redukton ndjesinë e lodhjes dhe këputjes. Formula është e pasuruar me Vitaminë C e cila rrit përthithjen e hekurit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Emacrit x30 capsule”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?