Previous
Previous Product Image

Denk arthro active x 14 bust

L2,193.00
Next

Buonavit goce baby 20 ml

L1,350.00
Next Product Image

Doppel Herz Magnesium 400 direct x 20 bust

L1,200.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Magnesium + Kalium 400 Direct është një suplement që përdoret nga të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç. Përmban Magnez i cili përdoret për të ruajtur funksionimin normal të muskujve, redukton lodhjen dhe ndjesinë e këputjes. Kaliumi ndihmon në ruajtjen e presionit normal të gjakut. Zinku kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ dhe në funksionin normal të sistemit imunitar. Hekuri dhe Vitaminat B6, B12 kontribuojnë në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Doppel Herz Magnesium 400 direct x 20 bust”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?