Previous
Previous Product Image

Chelamag B6 +D3 x30 capsule

L 1,890.00
Next

Vitabiotics Osteocare x30 tablet

L 1,200.00
Next Product Image

Calcicare x30 tablet

Original price was: L 1,575.00.Current price is: L 1,400.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Calci-Care është një suplement ushqimor që përmban Kalcium, Magnez, Zink dhe Vitaminë D. Kalciumi është një mineral që ndihmon në shëndetin normal të kockave dhe dhëmbëve. Magnezi ndihmon në funksionimin e nervave dhe muskujve. Zinku siguron aktivitet normal enzimatik, ndarje normale të qelizave dhe material gjenetik (ADN & ARN). Vitamina D ndihmon në përthithjen e kalciumit dhe aktivizohet në prani të magnezit dhe ndihmon në metabolizmin normal të kalciumit. Calcicare zhvillon dhe përmirëson sistemin imunitar. I përshtatshëm edhe gjatë shtatzënisë si suplement për plotësimin e nevojave dietike.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Calcicare x30 tablet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?