Previous
Previous Product Image

Curasept Luxury Whitening 75ml

L 3,000.00
Next

Elaxa x12 bustine

L 1,050.00
Next Product Image

Biomelinn x15 tablet

L 1,750.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Biomelinn 15 tableta është një suplement dietik i formuluar për të mbështetur shëndetin dhe mirëqenien e përgjithshme. Ky suplement shpesh përmban përbërës natyralë dhe vitamina që ndihmojnë në përmirësimin e funksioneve të trupit dhe në mbajtjen e energjisë së duhur gjatë ditës.

Karakteristikat kryesore të Biomelinn 15 tableta:

  • Përbërësit aktivë: Mund të përfshijë vitamina, minerale, dhe ekstrakte bimore të njohura për përfitimet e tyre shëndetësore.
  • Mbështetje për energjinë dhe mirëqenien: Formuluar për të ndihmuar në rritjen e energjisë dhe për të mbështetur funksionet e përgjithshme të trupit.
  • Përdorimi: Mund të përdoret për të mbështetur shëndetin e përgjithshëm, për të përmirësuar energjinë dhe për të ndihmuar në menaxhimin e stresit të përditshëm.
  • Format: Vjen në formë tabletash që janë të lehta për t’u gëlltitur dhe të përshtatshme për përdorim të përditshëm.

Si të përdoret:

  • Doza e rekomanduar: Zakonisht, doza e rekomanduar është 1 tabletë në ditë, por është gjithmonë e rëndësishme të ndiqni udhëzimet e dhëna në paketim ose të konsultoheni me një mjek apo farmacist për dozimin e saktë.
  • Mënyra e administrimit: Tabletat mund të merren me ujë gjatë vakteve ose sipas udhëzimeve të mjekut.

Kujdes:

  • Ruajtja: Mbani produktin në një vend të freskët dhe të thatë, larg nga rrezet e diellit dhe nga fëmijët.
  • Kundërindikacionet: Konsultohuni me mjekun tuaj përpara përdorimit, sidomos nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji, ose keni ndonjë gjendje mjekësore të veçantë.
  • Mos tejkaloni dozën e rekomanduar: Përdorimi i tepërt i suplementit mund të shkaktojë efekte anësore.

Biomelinn 15 tableta është një suplement që mund të ndihmojë në mbajtjen e shëndetit dhe mirëqenies së përgjithshme, duke ofruar mbështetje për energjinë dhe funksionet e trupit. Si gjithmonë, është e rëndësishme të konsultoheni me një mjek përpara se të filloni ndonjë suplement

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Biomelinn x15 tablet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?