Foot Guard Deo-Spray 180ml

Original price was: L 650.00.Current price is: L 600.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Foot Guard Deo-Spray është një spray i dizajnuar për të ofruar freskim dhe mbrojtje nga erërat e pakëndshme në këmbë. Ky produkt ka një formulë të veçantë që ndihmon në absorbimin e lagështirës dhe në kontrollin e erës në këmbë, duke e mbajtur këmbën të freskët dhe të komodë gjatë gjithë ditës.

Përmbajtja e Foot Guard Deo-Spray përfshin përbërës që kanë veti antibakteriale dhe erëmbajtëse, siç janë alkooli, ekstraktet bimore natyrore dhe aromat që japin një ndjesi të freskët në këmbë. Ky spray është i përshtatshëm për përdorim pas dushit, para veshjes së çorapeve ose në çdo moment kur ndjeni nevojë për freskim në këmbë.

Për të përfituar më së miri nga Foot Guard Deo-Spray, rekomandohet të aplikohet në këmbë në distancë të këmbës nga 15-20 cm dhe të lejohet të thahet për disa momente para veshjes së çorapeve. Është e rëndësishme të ndiqni udhëzimet e prodhuesit për përdorimin e saktë të produktit për të arritur rezultatet më të mira dhe për të shmangur ndonjë efekt negativ të mundshëm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Foot Guard Deo-Spray 180ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?