Previous
Previous Product Image

Rilastil Sun System Water Touch Color Fluid SPF 50+ 50ml

L 3,210.00
Next

Rilastil Sun Velvet Touch SPF 50+ 50ml

L 3,200.00
Next Product Image

Rilastil AK SPF 100 Repair 50ml

L 3,770.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Rilastil AK SPF 100-Repair është një krem për mbrojtje të lartë nga dielli dhe për trajtimin e keratozës aktinike (AK), një gjendje e lëkurës që shkaktohet nga dëmtimi i rrezatimit të diellit. Ky produkt përmban faktor mbrojtës shumë të lartë (SPF 100+) për të mbrojtur lëkurën nga rrezatimi i dëmshëm i diellit dhe për të parandaluar dëmtimin e mëtejmë të lëkurës. Përveç kësaj, formulimi i këtij kremi përmban edhe ingredientë që ndihmojnë në rindërtimin e lëkurës dhe në zvogëlimin e shenjave të AK. Përdoret si krem ditore për mbrojtje nga dielli dhe për trajtimin e AK, aplikohet në lëkurë para ekspozimit të saj në diell dhe rihapet rregullisht për të ruajtur mbrojtjen e lëkurës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rilastil AK SPF 100 Repair 50ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?