Previous
Previous Product Image

Relaxil x 30 tablets

L1,850.00
Next

Vertigo x 30 tablets

L1,870.00
Next Product Image

Brainil x 30 tablets

Original price was: L3,690.00.Current price is: L3,500.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

BRAINIL është një suplement dietik me L-Acetil-Carnitine, Vitaminë B12 dhe Ginkgo Biloba. Ekstrakti i Ginkgo biloba luan një rol të rëndësishëm në përmirësimin e memories dhe funksioneve njohëse. Vitamina B12 kontribuon në funksionin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe në funksionin e sistemit nervor.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Brainil x 30 tablets”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?