Previous
Previous Product Image

Playboy Kondom

L100.00
Next

Durex

L250.00
Next Product Image

Durex x 12

L800.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Durex është një markë e njohur e kondomeve që ofron një zgjedhje të gjerë të produkteve për mbrojtje efektive ndaj sëmundjeve të seksualizuara dhe për parandalimin e shtatzënisë. Paketa e Durex X12 përfshin 12 kondome, të cilat janë të dizajnuara për të siguruar kënaqësi dhe siguri gjatë marrëdhënieve seksuale.

Kondomet Durex janë të njohura për cilësinë e tyre të lartë dhe përkatësisht janë të sigurta dhe të besueshme. Përveç funksionit kryesor të mbrojtjes, ato ofrojnë edhe ndjesi të përmbajtura dhe ngjeshje të lehtë për një përvojë më të mirë gjatë seksit. Durex është një zgjedhje popullore për njerëzit që kërkojnë një produkt të cilësisë së lartë për mbrojtje të sigurtë dhe kënaqësi gjatë marrëdhënieve seksuale.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Durex x 12”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping