Oncomed Nebulizer

Original price was: L 5,500.00.Current price is: L 5,000.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Aparat aerosoli për të gjithë moshat.I lehtë në përdorim si edhe në transport. Lehtësisht i pastrueshëm. Kutia përmban nebulizatorin, tubin e ajrit, maskat e të rriturve dhe fëmijëve, filtruesin e ajrit, mbajtësin e nebulizatorit etj..

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Oncomed Nebulizer”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?