Next

Termometer

L180.00
Next Product Image

Termometer Digital Bosotherm Basic

Original price was: L507.00.Current price is: L400.00.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Termometër elektronik për matje preçize të temperaturësnë gojë, në anus dhe nën sqeull. Kujdes, ky termometër është i përshtatshëm, vetëm për matjen e temperaturës së trupit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Termometer Digital Bosotherm Basic”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?