Previous
Previous Product Image

Aesthetico Active Foam 200ml

L2,590.00
Next

Avene Hydrance Riche 40ml

L2,970.00
Next Product Image

Erybenz 2 x 20g

L1,857.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Erybenz është një krem për trajtimin e akneve dhe të akneve të bardha të cilat janë të shkaktuara nga bakteret akneike të njohura si Propionibacterium acnes. Formulimi i këtij kremi përfshin një antibiotik të quajtur eritromicin, i cili vepron duke reduktuar numrin e baktereve akneike në lëkurë.

Eritromicini është një antibiotik që përdoret shpesh për trajtimin e akneve të moderuara deri në të rënda, ndërsa formulimi i krem-it është i përshtatshëm për përdorim lokal në zonat e prekura të lëkurës. Përdorimi i rregullt i Erybenz mund të ndihmojë në zvogëlimin e skuqjes, inflamacionit dhe shfaqjes së akneve të reja, duke e lënë lëkurën më të pastër dhe më tërheqëse.

Kremi vjen në tuba prej 20g, të cilat janë të lehta për transportim dhe përdorim. Është e rëndësishme të ndiqni udhëzimet e mjekut tuaj për përdorimin e këtij kremi, duke mos e përdorur më shumë se sa rekomandohet dhe duke e përdorur për periudhën e kohës që mjeku juaj ka përcaktuar. Nëse ka ndonjë ndjesi të ndezjes ose të irritimit, ju duhet të ndaloni përdorimin dhe të kontaktoni mjekun tuaj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Erybenz 2 x 20g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Open chat
Hello 👋
How can we help you?