Previous
Previous Product Image

NUK Silikon gjiri x 2

L900.00

NUK Nipple Shields

L900.00

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

NUK – Nipple Shields

Ndonjëherë ushqyerja me gji është e vështirë për shkak të gjirit të irrituar. Në situata të tilla, mbrojtëset e silikonit NUK mund të ndihmojë sepse lehtëson gjirin e ndjeshëm gjatë ushqyerjes me gji dhe në të njëjtën kohë lejon thithjen e qetë dhe natyrore.

Karakteristikë e veçantë e NUK Nipple Shields është forma e tyre e optimizuar, e cila lejon më shumë kontakt me lëkurën midis jush dhe foshnjës tuaj. 92% e nënave konfirmojnë që hunda e foshnjës ka hapësirë ​​të mjaftueshme kur përdorni NUK Nipple Shield . Foshnja mund të ndiejë dhe nuhasë nënën e saj dhe lidhja intensive që zhvillohet gjatë ushqyerjes me gji nuk ndikohet. NUK Nipple Shields, i bërë nga silikoni i hollë gossamer, lehtëson thithkat e ndjeshme gjatë ushqyerjes me gji dhe gjithashtu ndihmon foshnjat me thithje të dobët të kapin më mirë gjinjtë e nënës së tyre.

Për thithkat e sheshta ose të përmbysura, NUK Nipple Shield mund të kontribuojë në gjidhënie të këndshme me gji dhe një rrjedhje natyrore të ujit. Ju lutemi gjithashtu këshillohuni me maminë ose këshilltarin tuaj për gjidhënie për një këshillë të mirë.

Me struktura të ndryshme sipërfaqësore dhe katër opsione për hapjen – për një ndjesi natyrore të pirjes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NUK Nipple Shields”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping